Szolgáltatásaink

Cégünk elsőrendű prioritása, hogy olyan szolgáltatásokat nyújtson, melyek magas és minőségi standardokat biztosítanak. Ez a Mobil WC, mobilkerítés és egyéb tartozékok bérbeadásánál, illetve ezek karbantartásánál, tisztításánál és a hulladéktól való ökologikus megszabadulásánál garantált.

ÉPÍTKEZÉSEK

Építkezési vállalatokkal bőséges a tapasztalatunk. Gondoskodunk a biztos alapokról bármely építkezés számára.

VÁROSOK ÉS KÖZSÉGEK

Számos városból és községből sok elégedett klienssel büszkélkedhetünk, melyek számát igyekszünk továbbra is gyarapítani.

KULTURÁLIS RENDEZVÉNYEK

Nem számít, hogy egy kisvárosi country koncertről van szó, vagy egy nagy, tízezrek számára rendezett zenei fesztiválról.

Mobil WC

Mobil WC-t építkezéseken és kulturális rendezvényeken való használatra szánták. A felszerelés előnye abban rejlik, hogy a toalett csúszásgátló padlóval rendelkezik. A standard tartozékhoz tartozik egy szellőzőnyílás, piszoár és toalettpapírtartó.

Méretek (ma x szé x mé): 2,3 x 1,1 x 1,2 m
Tömeg: 70 kg

Mobil piszoár

Elsősorban a kinti rendezvények számára javasolt. Egyszerre 3 ember használhatja, melynek köszönhetően a wc-k előtti sorok jócskán megrövidülhetnek.

Méret (ma x szé x mé): 1,6 x 1,12 x 1,12 m
Tömeg: 40 kg
Tartálykapacitás: 400 l

Mobil mosdó

A wc mellé kétségkívül elengedhetetlen egy mosdó is. A felhasználók higiéniai szükségleteinek kielégítése és a megfelelő hidratáció biztosítása érdekében a mobilmosdó a tökéletes megoldás.

Méret (ma x szé x mé): 140 x 55 x 80 cm
Kapacitás: 2000 kézmosás

Mobil kerítés

Az illetéktelen személyek behatolásának megakadályozásának érdekében elengedhetetlen egy kerítés a rendezvény, vagy az építkezés köré. Kulturális rendezvények, ipari területek, építkezések számára, vagy ha bármiféle más okból el akarna keríteni egy kisebb területet, mi biztosítani tudjuk.

Méret (ma x szé): 3,5 x 2 m

Mobil kordon

Kordonaink 2 széles fémlábbal rendelkeznek, melyek biztosítják a teljes stabilitást. A kordonok összekötése gyors és könnyed az összekötési technológiának köszönhetően. Sport- és kulturális rendezvények számára elengedhetetlen kellék.

Méret (ma x szé): 1,2 x 2,5 m

Szemetestartó állvány

A kinti rendezvény sok hulladékot hagyhat maga után, ezért kiemelkedően magas fontosságú ennek az irányítását kézben tartani. Az állvány fémkonstrukciója könnyen cserélhető szemeteszsákcserét biztosít, így a rendezvény tisztasága garantált.

Űrtartalom: 120 l
Méret (ma x szé): 95 x 57 cm

GALÉRIA

Rólunk

Ügyfeleinkkel hosszú utat tettünk meg 2015 óta, mely során a tapasztalt csapatunknak és a magas minőségű szolgáltatásainknak köszönhetően a legjobbak közé kerültünk a szlovák piacon, ami a mobil wc-k és a szaniter technikák bérlését illeti.

A kiemelkedően magas minőség és gyorsaság az, ami megkülönböztet minket a konkurens cégektől, és magabiztosan kijelenthetjük, hogy az alapköve cégünk filozófiájának. Cégfilozófiánk nem csak pusztán az eladásra, de a mélyre gyökerező üzleti partnerségre alapszik, ami segít, hogy az ügyfeleink elvárásait és kívánságait teljes mértékben és professzionálisan teljesítsük.

Szolgáltatásaink a pozsonyi, nagyszombati és nyitrai kerületben bárhol elérhetőek.

KAPCSOLAT

  Cím:
  Tik-Tok WC s.r.o.
  Sárosfa 271
  930 32 Sárosfa
  Szlovákia

  IČO: 53533224
  IČ DPH: SK2121402305